Telekom restricționeaza numarul folosit de Vodafone pentru campania “Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon; iata detalii

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 09-Dec-2015 18:51:16 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1915 ori

Aproape de sfarșitul lunii noiembrie, mai precis pe data de 23, prin intermediul unui articol va prezentam o serie de noutați aduse de catre Vodafone pentru utilizatorii de cartele pre-paid. Una dintre aceste noutați consta in campania “Gratis la Cartela! Primești și net și telefon” ce se adresa și utilizatorilor Telekom.
 


 

Prin inscrierea in acest program, posesorii de cartele primesc recompense pentru fiecare minut efectuat catre un numar Vodafone. Recompensele consta in 10 Mb / minut vorbit, respectiv 10 credite telefon pentru fiecare apel catre Vodafone, unitați ce aveau sa fie adunate pe un numar de cartela Vodafone.

Ineditul vine astazi, moment in care reprezentanții Vodafone Romania anunța faptul ca Telekom a restricționat numarul folosit de operator in cadrul campaniei (0722.10.10.10), cel mai probabil pe seama unui volum mare de utilizatori ce au decis sa se inscrie in programul derulat la ora actuala de catre Vodafone.

Folosindu-se de numarul prezentat mai sus, utilizatorii de cartele Telekom se puteau inscrie in campanie printr-un simplu mesaj cu textul DA, lucru ce nu mai este posibil in acest moment. Totuși, in cazul in care doriți sa va inscrieți in promoție, Vodafone va invita sa utilizați platforma online vodafone.ro.





Ceilalti au citit si: