Publicat: Luni 14-Apr-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 185 ori
Cei de la Engadgetmobile.com au realizat cat de prezent este telefonul in viata noastra, revelatia fiind obtinuta cu ajutorul unei podoabe de tort de nunta care reprezenta un mire si o mireasa vorbind la telefonul mobil.

Tort de nunta - mire si mireasa din zahar

Dependenta de telefonul mobil este evidenta, de vreme ce rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania este de peste 100%, ceea ce inseamna ca exista mai multe mobile decat romani. Evident, exista si telefoane care nu sunt folosite, sau abonamente dezactivate, dar acestea reprezinta un procentaj prea mic pentru a fi luat in calcul. De la cel mai mic scolar, pana la pensionarii din mediul rural, stim cu totii ce inseamna un "Nokia", "semnal" si in special "bip".

Partea trista a revelatiei celor de la engadgetmobile se poate citi pe fetele celor 2 miri, extrem de dezinteresati de evenimentul care va urma. Oare cei 2 vorbesc intre ei si ne indreptam catre o alienare totala? In cazul in care cofetarul a vrut sa sugereze o astfel de aluzie, poate chiar ne confruntam cu o problema a telefoniei mobile, acum ca termenii "sms-ita" (boala cauzata de dependenta de sms-uri si deformarea degetelor din cauza scrierii multor mesaje) au devenit reali.

[


Ceilalti au citit si:

COMENTARII

Vizitator
18/07/2010, 15:29
tare