Publicat: Sambata 25-Aug-2007 - Autor: KStanu - Afisat de: 316 ori
Dupa ce au participat la designul radiourilor DAB si a unor produse de bucatarie, mintile luminate de la Porsche Design au creat un telefon mobil in colaborare cu producatorul francez Sagem.

Porsche P251

Purtand denumirea de P251, telefonul, care va fi lansat in noiembrie in Marea Britanie va include un MP3 player, o camera de 3.2 megapixeli si conectivitate 3G. Terminalul este dotat cu un display de tip touchscreen, care foloseste o tehnologie de recunoastere a amprentelor. In mod amuzant, daca vreodata posesorul unui astfel de telefon va avea probleme cu el, el va trebui sa contacteze persoane de la reprezentanta Porsche, in locul distribuitorilor handsetului.

P251 soseste impreuna cu un headset Bluetooth si o telecomanda, iar la o privire mai atenta, putem spune ca terminalul seamana foarte mult cu un Siemens robust. Avem si vesti proaste, pentru persoanele cu un buget limitat, deoarece Porsche ne informeaza ca telefonul va costa 800 de lire sterline, atunci cand va fi lansat in Marea Britanie. Se pare ca totusi brandul costa mai mult decat o lista bogata de feature-uri...

[


Ceilalti au citit si:

COMENTARII

Vizitator
10/08/2010, 19:33