Publicat: Sâmbata 02-Iun-2012 20:51:47 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 311 ori
In ultimele saptamani v-am prezentat nu mai putin de doua telefoane mobile cu ecran transparent, care fac mai vechiul Xperia Pureness, care se lauda cu o dotare similara sa paleasca. Astazi revenim la modelul de telefon produs de Fujitsu si operatorul japonez NTT DoCoMo, despre care va informam aici.
 
Telefonul cu display dual transparent si color surprins in actiune in Japonia (Video)

Acum avem si un clip video cu telefonul in actiune, in care il puteti vedea utilizat, cu ambele fatete ale ecranului transparent color implicate in interactiune. Utilitatea lor se vede la acel joc in care se rotesc fetele Cubului Rubik, o functie care imi aminteste de consola PS Vita, cu tandemul touchscreen frontal + touchpad in spate. Deocamdata acest terminal pare destul de butucanos si ecranul transparent nu se descurca prea bine atunci cand luminozitatea din jur e prea mare.

Persoana de la standul DoCoMo afirma ca acesta ar fi un excelent display secundar pentru un telefon care are deja un ecran principal performant. Touchscreen-ul este aici unul OLED si se pot folosi ambele fatete pentru a muta un icon pe ecran si ne este prezentata si actiunea de drag down pentru bara de notificari din Android. Asteptam si prototipuri mai evoluate decat acest OLED de 2.4 inch si 320 x 240 pixeli...
 




Ceilalti au citit si: