Publicat: Marti 09-Sep-2008 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 241 ori
Orange si Bic au avut ideea geniala de a lansat Bic Phone, un handset care soseste la pretul de 49 de euro, fara abonament si poate fi considerat de unii un telefon mobil "de unica folosinta". Iata ca doi tineri francezi au achizitionat terminalul si se pregatesc sa il testeze, astfel ca putem urmari experienta de unboxing in acest clip video:

Bic Phone de la Orange

Handsetul este imediat gata de functionare, dupa ce il scoateti din cutie, cu bateria incarcata si 60 de minute pe cartela SIM. Creditul poate fi reincarcat cu ajutorul cartelelor prepay, iar in cazul in care va intrebati cine este producatorul produsului in sine, este vorba de Alcatel, deci avem de-a face cu o initiativa pur frantuzeasca, implicand 3 companii din Hexagon (Orange, Bic, Alcatel).

Pastrand definitia brandului Bic, telefonul este disponibil in combinatii de culori oranj sau verde cu alb. Numarul de telefon cu care se vinde handsetul este valabil 12 luni de la activare, iar in clipul de mai sus ati putut observa cat de surprinsi sunt cei doi de cat de usor este handsetul, ei intrebandu-se daca are baterie sau nu. Evident, specificatiile lui Bic Phone se mentin la un nivel minin de low-end, iar singurul defect pe care i-l gasim este faptul ca ambalajul sau se desface destul de greu.

Clip:




[


Ceilalti au citit si: