Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub forma de prototip - iata imagini

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Marti 17-Ian-2012 13:42:39 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 386 ori
Se vorbeste de ceva vreme despre "timiditatea" celor de la Sony Ericsson de a trece in segmentul dual core de telefoane, dar si in cel Windows Phone. Iata ca prima isprava a fost deja realizata, cu doua noi modele dual core fiind prezentate deja la CES (Xperia Ion si Xperia S). Acum asteptam si debutul pe piata WP, care e mai aproape decat credem, daca ne luam dupa imaginea de mai jos, cu un prototip Sony Ericsson cu OS Microsoft la bord.
 
Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub forma de prototip - iata imagini

Nu e prima oara cand vedem imagini cu un Windows Phone al celor de la Sony Ericsson, dar modelele precedente au ramas la grad de prototip si speculatie, fiind in cele din urma anulate. Cel mai interesant fusese device-ul numit Julie, un slider QWERTY care promitea sa ofere ceva original utilizatorilor WP7. De la acea scapare si pana acum SE si-a pastrat fidelitatea fata de Android si s-a axat pe seria Xperia, dar acum poate ca japonezii sunt in sfarsit gata sa faca trecerea spre OS-ul Microsoft.

Ceea ce vedeti aici sunt doua imagini noi cu un prototip misterios SE cu Windows Phone, care pare a fi un device cu butoane Windows capacitive si a carui grosime duce cu gandul poate la un slider. Mobile World Congress se apropie cu pasi rapizi si va fi momentul perfect sa aflam ce gandeste cu adevarat Sony si cat de diversificate sunt planurile lor dupa ce au preluat toate actiunile Sony Ericsson. Cum va suna un smartphone cu tastatura glisanta, Windows Phone 7.5 Mango, procesor de 1.4 GHz, ecran de 4 inch si camera de 12 megapixeli?
 
Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub forma de prototip - iata imagini




Ceilalti au citit si: