Publicat: Joi 29-Sep-2011 23:27:03 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 457 ori
Daca telefoanele cu buton Facebook reprezinta deja ceva comun, in curand nici telefoanele cu ecran 3D nu ne vor mai impresiona atat de mult... Astfel, pana si un telefon destinat copiilor precum acest Disney Phone are parte de tehnologie 3D si de specificatii bune, evident, doar in Japonia.
 
Telefon Disney 3D direct din Japonia - Disney Mobile DM010SH

Handsetul din imagine poarta numele de Disney Mobile DM010SH si este un smartphone 3D cu ecran de 4 inchi si rezolutie qHD. Dotarile sale includ un tuner digital TV, un port infrarosu, 1.2 GB memorie interna, un slot microSD si o camera de 8 megapixeli cu autofocus si probabil si captura 720p minim. Terminalul suporta conectivitate WCDMA, vine cu Android 2.3 Gingerbread si un procesor Snapdragon de 1 GHz.

Acest Disney Phone produs de Sharp cantareste 129 de grame, masoara 12.2 mm in grosime si incorporeaza o baterie care ofera 450 de minute de convorbiri. In plus, telefonul rezista si la 550 de ore de functionare in standby. O functie foarte utila este cea de avertizare pentru cutremure si alte dezastre, mai ales dupa problemele din luna martie si dezastrul din Japonia.
 
Telefon Disney 3D direct din Japonia - Disney Mobile DM010SH




Ceilalti au citit si: