Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat in China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Duminica 14-Oct-2012 14:59:16 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 488 ori
Mai tineti minte povestea cu telefonul Alcatel cu Windows Phone la bord? Ei bine, terminalul este real, iar confirmarea vine din China, unde in loc de modelul One Touch View, smartphone-ul a primit numele bizar de TCL Horizon S606. Nu va faceti griji, deoarece acest model va ajunge si in Europa mai devreme sau mai tarziu.
 
Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat în China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606

Retineti si un aspect: TCL este o companie din China, cea care produce telefoanele pentru Alcatel, de aici si brandingul sau local. Smarpthone-ul este unul entry level, cu Windows Phone 7.8 la bord, un display WVGA de 4 inch, procesor single core de 1 GHz, camera de 5 megapixeli in spate si camera VGA frontala. Alte dotari includ 4 GB memorie interna si 512 MB RAM. Nu stim exact data cand se va lansa acest nou model Alcatel, dar ce stim e ca asta se va intampla pana la final de an.
 
Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat în China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606

Publicul din China are deja o mare varietate de modele Windows Phone cu branding local, astfel ca pe langa acest TCL Horizon S606 au la dispozitie si modele ZTE si Acer. In ce priveste designul, remarc o asemanare in partea frontala cu mai batranul Samsung Omnia 7, in vreme ce spatele plastificat are o proeminenta interesanta in zona camerei.
 




Ceilalti au citit si: