Tableta Google Nexus 8 ni se dezvaluie intr-o serie de prime imagini; aparent, device-ul va sosi cu o rama metalica

Stiri Telefoane Google

Publicat: Sâmbata 29-Aug-2015 07:46:13 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1541 ori

Daca este sa ne luam dupa zvonurile din ultimele zile, s-ar parea ca data de 29 septembrie va fi ziua in care Google urmeaza a lansa noi device-uri. Printre acestea se afla smartphone-urile Nexus 5 (2015), dar și modelul Huawei Nexus ce vine ca un soi de succesor pentru varianta actuala Nexus 6.
 

Tableta Google Nexus 8 ni se dezvaluie într-o serie de prime imagini; aparent, device-ul va sosi cu o rama metalica
 

Totuși, terminalele de mai sus ar putea sa nu soseasca singure, ci insoțite și de o tableta, cel mai probabil de Nexus 8. O serie de fotografii cu tableta in cauza au inceput a circula inca de aseara pe site-urile de origine chineza, materiale ce ne ofera o privire inițial asupra design-ului adus de Google și partenerul sau.

Se remarca faptul ca tableta vine cu o rama metalica, material ce este folosit in premiera pe un device Nexus. Privind asupra fotografiei de mai sus, observam ca lungimea device-ului este de aproximativ 190 mm, marime ce ne da de ințeles ca avem parte de un device foarte bine echilibrat din punct de vedere al dimensiunilor.
 


 

Din cate se vehiculeaza, noua tableta pregatita de Google, va adopta un procesor octa-core de 1.3 GHz, cel mai probabil unul produs de catre Qualcomm, sau de MediaTek. Deși nu știm ce alte specificații va mai aduce Nexus 8, ne putem aștepta la 3 GB memorie RAM, la un panou cu rezoluție Full HD, și la variante cu WiFi și 4G LTE.
 


 
Ceilalti au citit si: