Publicat: Luni 17-Feb-2014 00:07:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 407 ori
In ultima saptamana am avut privilegiul de a juca jocul Syberia pe tableta Evolio X8, acest titlu de tip adventure ruland excelent pe terminalul celor de la Evolio. Jocul este un clasic, aparut pe PC in 2002 si ramas in memoria tuturor celor care l-au jucat.
 
Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)

El costa 5 dolari in Google Play Store si va pune in pielea lui Kate Walker, o avocata care soseste in Alpii Francezi pentru a reglementa o tranzactie de cumparare a unei fabrici de jucarii. Aventura se complica si eroina noastra ajunge in Rusia apoi Syberia, in tot soiul de orase muncitoresti si pline de inventii si robotei numiti automaton.
 
Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)

Jocul este unul de tip point and click, in acest caz point and touch, iar controlul implica pur si simplu dubla apasare pe ecran pentru a alerga si apasarea pe obiecte pentru a interactiona cu ele. Veti avea parte de secvente cinematice lungi, de explorarea unui mediu vast si de cel putin 4 ore de gameplay, daca nu si mai mult.
 
Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)

Veti folosi cheite, rotite, statuete, jucarii, hartii si carti pentru a rezolva puzzle-uri din ce in ce mai complicate. Syberia iese in evidenta prin actori vocali fantastici, o atmofera steampunk superba si o poveste geniala. Din pacate aceasta versiune a jocului are autosave activat automat, astfel ca nu puteti rejuca vreun capitol dorit ci ramaneti doar la ultima incapere in care ati intrat.

Exista si buguri, din pacate si jocul se blocheaza uneori, dar asta nu face jocul mai putin fascinant. Ii dam o nota binemeritata de 10 din 10 si retineti ca tableta Evolio X8 pe care am jucat jocul poate fi castigata la un concurs Mobilissimo.ro. Jocul se descarca de aici.
 
Evolio X8 Fusion prețuri actualizate:
Evolio.ro eMAG.ro Domo.ro MarketOnline.ro Okazii.ro

Syberia Android Review





Ceilalti au citit si: