Succesorul lui HTC Butterfly S iși face apariția in cadrul unui test benchmark ce scoate la iveala o camera de 13 megapixeli fara tehnologie Ultrapixel

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 04-Apr-2014 22:37:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 346 ori
Imediat dupa lansarea lui HTC One M8, zvonurile cu privire la urmatoarele terminale ale companiei taiwaneze au inceput sa iși faca din nou apariția pe web, in acest caz fiind vorba in special despre One M8 Mini. Cu toate acestea, se pare ca HTC One M8 mini nu este singurul terminal aflat in curs de dezvoltare.
 
Succesorul lui HTC Butterfly S își face apariția în cadrul unui test benchmark ce scoate la iveala o camera de 13 megapixeli fara tehnologie Ultrapixel

De curand, in cadrul testului benchmark AnTuTu și-a facut apariția un nou device din gama Butterfly, terminal ce ar putea fi succesorul celei de-a doua generații ce a fost lansata in vara trecuta. Potrivit testului benchmark, noua generație Butterfly va integra un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.26 GHz și un display Full HD 1920x1080 pixeli.

De asemenea, terminalul va dispune de 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o camera foto principala de 13 megapixeli și o camera foto secundara de 5 megapixeli. Spre deosebire de modelul HTC Butterfly S, noua generație va renunța la utilizarea unei camere foto cu tehnologie Ultrapixel.




Ceilalti au citit si: