Strung Along Review (Allview Wi8G): platformer original cu o marioneta controlata cu sfori cam... scurte (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 08-Mar-2015 12:39:19 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 206 ori
Atunci cand am testat tableta Allview Wi8G am testat si jocuri pe ea, evident, iar printre ele s-a numarat si Strung Along, un platformer interesant. In el controlati o marioneta, tinuta in sus de niste sfori, care va vor limita miscarile.
 
Strung Along Review (Allview Wi8G): platformer original cu o marioneta controlata cu sfori cam... scurte (Video)

Jocul e disponibil gratuit in Windows Store si a fost lansat la final de an 2014. Marioneta din lemn are fizica buna si controlul e foarte simplu: un buton pentru piciorul drept si unul pentru cel stang, evident virtuale. Veti putea si sa miscati bratul marionetei pentru a va agata de un carlig, care va va transporta catre dreapta ecranului.
 
Strung Along

Daca faceti pași prea lungi sau calcati fix in golul dintre platforme, firele care tin marioneta dreapta se vor rupe si va fi game over. Astfel, pasii trebuie sa fie moderati, sau un pas lung trebuie sa fie urmat de unul echivalent imediat, cu celalalt picior. Veti putea si sa sariti, apasand ambele butoane virtuale, pentru a evita butoanele care se rostogolesc spre voi.

In fundal avem o muzica clasica relaxata, iar jocul nu provoaca deloc frustrare. Vestea buna e ca nu avem in app purchases sau reclame incluse in Strung Along. Nivelele sunt destul de scurte si exista si un mod endless pentru a exersa. Ii acordam lui Strung Along nota 8.4 din 10 si il descarcati de aici pentru Windows, de aici pentru Android și de aici pentri iOS.
 
Allview Wi8G Prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro Allview.ro
 
Strung Along Review (Allview Wi8G)
 




Ceilalti au citit si: