Publicat: Duminica 18-Ian-2015 11:49:48 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 471 ori
Unul dintre jocurile testate de noi pe telefonul Allview X2 Soul Mini este Stick Hero, un titlu gratuit, foarte minimalist si simplu. Produs de catre firma Ketchapp, acest joc este un arcade care se poate juca cu o singura mana.
 
Stick Hero

Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasat pe ecran pentru a crea o punte destul de lunga incat un mic ninja sa o traverseze pentru a trece peste obstacole. Veti putea merge si cu capul in jos pe respectivul pod si aduna cirese cu care deblocati noi personaje. Acesta este tipul de joc pe care il putem numi "mindless fun" si el provoaca la fel de multa dependenta ca si Flappy Bird.

Sesiunile de gameplay pot dura cateva zeci de secunde, iar daca puntea e prea lunga sau prea scurta, va fi game over. De asemenea, veti obtine punctaj dublu daca atingeti cu respectiva punte un punct rosu pe celalalt "mal". Distantele intre platforme sunt generate la intamplare, deci e imposibil sa stabiliti alta strategie decat intuitia. Grafica arata destul de OK, avand in vedere genul minimalist, iar fundalul se schimba la fiecare sesiune de joc.

Puteti si partaja scorul pe web, cumpara noi personaje cu ciresele sau sa le cumparati pe acestea cu bani reali. Acest titlu primeste de la noi o nota de 8 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, de aici pentru iOS, sau de aici pentru Windows Phone.
 
Allview X2 Soul Mini prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro Allview.ro Altex.ro Flanco.ro
 
Stick Hero Review (Allview X2 Soul Mini)
 




Ceilalti au citit si: