Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C): un tower defense plin de continuturi originale, dar foarte lent (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 26-Dec-2014 21:59:30 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 363 ori
Scopul jocurilor de pe mobil si tableta e sa nu te plictisesti in drum spre munca sau cand ai de pierdut timp, dar ideea e ca experienta sa fie livrata in doze mici de gameplay. Ei bine, Star Wars Galactic Defense se joaca multe minute, deci e un joc mai degraba de jucat acasa.
 
Star Wars Galactic Defense

L-am testat pe tableta ASUS MeMO Pad 7 ME572C, iar jocul e disponibil gratuit in Play Store. El este un tower defense distractiv si plin de continuturi originale din universul Star Wars. Veti putea juca fie de partea Jedi sau a Dark Side, controland unitati ale fiecarei tabere. Veti putea amplasa 4 tipuri de turnuri in locuri prestabilite si sa le upgradati in functie de nivelul de skill tree deblocat.
 
Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C): un tower defense plin de continuturi originale, dar foarte lent (Video)

Exista si un erou pe care il puteti controla, fie un Sith sau Luke Skywalker, fiecare cu abilitati speciale. In plus, puteti folosi lovituri aeriene cu lasere, sub forma de abilitate speciala, oferita in cantitati limitate. Ca orice freemium care se respecta, acest joc are un Stamina meter, care se termina dupa ce jucati cateva misiuni. Puteti sa rejucati misiunile pe un nivel mai mare de dificultate pentru o provocare in plus.

La fiecare inamic doborat veti primi cateva unitati, sa zicem bani, cu care puteti construi noi turete sau sa le upgradati pe cele existente. Turetele sunt oferite sub forma de turnuri care trag proiectile la distanta, in apropiele, care gauresc armura, fortarete cu soldati sau turnuri care amplifica abilitatile celorlalte unitati. Ideea jocului este sa combateti valuri de inamici care vin spre baza voastra, iar fiecare inamic care intra va va scadea din hit points.
 
Star Wars Galactic Defense

Jocul e cam lent si repetitiv, dar si usor plicticos, mai ales ca aveti doar 4 tipuri de turnuri la dispozitie. Cand spuneam de continuturi originale, ma refeream la varietatea de planete si puteri folosite aici, dar si personajele care apar si unitatile inamice. Ii acordam lui Star Wars Galactic Defense nota de 7.8 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul tabletei il puteți afla de aici.
 
Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C)
 




Ceilalti au citit si: