Sony infiinteaza o noua companie care se va ocupa cu dezvoltarea de jocuri pentru mobil

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Joi 24-Mar-2016 14:48:28 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 480 ori

Filiala Sony care se ocupa cu gamingul a anuntat in aceasta saptamana fondarea ramurii ForwardWorks, care se va axa pe crearea de jocuri pentru mobil. In vreme ce Nintendo se lupta sa isi lanseze primele titluri pentru smartphone, Sony ia foarte in serios aceasta piata, dar... cam tarziu.
 


 

Sunt multe serii de jocuri de la Sony pe care am vrea sa le vedem pe mobil, de la God of War la Ratchet & Clank si poate odata cu aceasta noua ramura ele vor aparea si pe terminalele mobile. Compania isi va incepe operatiunile pe 1 aprilie si va prelua proprietatile intelectuale de la numeroase jocuri PlayStation pentru a crea titluri pentru mobil, deocamdata destinate pietei din Asia.

Nintendo are intre timp in plan 4 jocuri noi pana la final de an 2017 si daca vin cu vreun Mario sau Zelda, succesul e garantat. Pe de alta parte Sony are foarte multe titluri hit pe PlayStation pe care le poate reinvia, inclusiv Crash Bandicoot, care ar fi excelent pe mobil. Sa speram ca jocurile lor vor ajunge si in Europa.





Ceilalti au citit si: