Publicat: Sâmbata 07-Ian-2012 14:25:05 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 353 ori
Printre telefoanele cele mai asteptate la CES 2012 se numara modelul Sony Ericsson Nozomi, cunoscut si ca Xperia Arc HD sau mai nou Xperia Ion. Terminalul a ajuns sub forma de imagini pe Internet inca de anul trecut si am vazut si cateva potentiale liste de specificatii pentru acest model, dar de abia acum avem fotografii clare, care il compara ca dimensiuni cu Xperia Arc.
 
Sony Ericsson Nozomi HD în noi imagini, înainte de CES 2012

Se vehiculeaza nume precum Xperia Arc HD sau Xperia Ion deoarece chiar SE a confirmat ca vom avea un handset cu nume scurt, fara a da prea multe detalii. De-a lungul acestei prime saptamani din 2012 am tot vazut teasere din partea Sony Ericsson, postate pe Facebook sau in invitatii oficiale la conferinta de la CES. Toata lumea se asteapta la un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz, cu ecran 720p de 4.2 - 4.5 inch, conectivitate LTE si o camera de 8, 10 sau 12 megapixeli.

Cei care au avut deja ocazia sa testeze noul Xperia afirma ca el va sosi cu un procesor Qualcomm dual core MSM8660, 1 GB RAM, un display cu rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o camera de 12 megapixeli, iar initial vom avea parte doar de Android 2.3.7, desi Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi implementat pe telefon pana la lansarea sa in magazine. Mai avem parte si de un port HDMI, un buton pentru camera si un aspect negativ: doar 8 GB memorie interna. Existau zvonuri ca nu vom avea la dispozitie si un slot microSD, ceea ce pare ireal, mai ales in ziua de azi. Sa fi pregatit Sony Ericsson si un serviciu cloud pentru utilizatori?
 
Sony Ericsson Nozomi HD în noi imagini, înainte de CES 2012




Ceilalti au citit si: