Publicat: Marti 25-Mar-2014 10:18:31 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 443 ori
Daca tot am avut un iPad Mini Retina in teste de la evoMAG.ro, am decis sa testam si cateva jocuri interesante pe el. Printre ele se numara si Smash Hit, care se remarca prin originalitate, grafica spectaculoasa si un fundal sonor relaxant.
 
Smash Hit review: cel mai bun joc iOS lansat în 2014 si testat pe iPad Mini Retina (Video)

Acest joc este disponibil gratuit pe iOS si arata fantastic pe un ecran Retina. Puteti plati 1.7 euro pentru a activa doua functii importante ale jocului: suportul pentru salvarea in cloud si salvarea checkpointurilor. Prima va permite sa continuati jocul pe alt terminal iOS, iar a doua va lasa sa continuati de unde ati ramas. Daca nu vreti sa cheltuiti nimic, va trebui sa jucati mereu de la zero.
 
Smash Hit review

Acest titlu e un soi de Tetris first person, daca imi permiteti aceasta comparatie. Ideea este simpla: aruncati cu bile metalice in ferestre din sticla si triunghiuri din sticla albastra, care va ofera cate 3 bile in plus. Cand se termina bilele, se termina si jocul, iar daca va loviti de o suprafata atunci pierdeti cam 10 bile.

Trebuie sa deblocati usi lovind cu bilele butoane si sa loviti in zone strategice obstacolele masive din fata voastra. Totul se bazeaza pe sticla si designuri fanteziste folosind acest material. Grafica este excelenta, iar fizica e foarte buna. Muzica este una de tip minimal, dar foarte relaxanta. Jocul este perfect, fara cusur si un must play. Ii dam o nota de 10 si il descarcati de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.
 
iPad Mini Retina prețuri actualizate:
evoMAG.ro eMAG.ro MarketOnline.ro Okazii.ro Altex.ro Flanco.ro
 
Smash Hit review, prezentat pe iPad Mini Retina
 
Ceilalti au citit si: