Smartphone-urile folosite prea putin pentru apelare, internetul si socializarea domina ca utilizare!

Stiri Telefoane Sociale

Publicat: Luni 02-Iul-2012 20:56:35 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 516 ori
Un obisnuit studiu al "cercetatorilor din Marea Britanie" ne prezinta ceea ce banuiam deja si anume faptul ca telefoanele mobile moderne sunt folosite foarte putin pentru scopul lor principal: apelarea. E vorba aici despre smartphone-urile, pe care utilizatorii petrec mai mult timp stand pe web decat apeland sau scriind mesaje.
 
Smartphone-urile folosite prea putin pentru apelare, internetul si socializarea domina ca utilizare!

Studiul a fost realizat de catre operatorul britanic O2, care a ajuns la aceste concluzii. In medie, utilizatorul de smartphone petrece peste 2 ore in fiecare zi pe terminalul sau. In aceasta perioada el petrece 25 de minute stand pe web, 17 minute pe retelele de socializare, 13 minute jucand jocuri si 16 minute ascultand muzica. Abia apoi vine functia de telefonie, careia i se dedica doar 12 minute, urmata de email, cu 11 minute si SMS-uri cu 10 minute.

E interesant ca desi studiul a aratat ca posesorii de smartphone petrec doar 3 minute pe zi facand poze, fotografierea e cel mai populara functie de pe smartphone 74% dintre utilizatori afirmand ca au facut poze cu terminalele lor. E deja clar faptul ca telefoanele mobile au ingropat ceasurile de mana, camerele point and shoot, cartile si poate chiar si laptopurile, avand in vedere faptul ca putem avea acum in buzunar un terminal quad core. Voi cat de des folositi telefonul pentru apelare versus alte functii moderne?




Ceilalti au citit si: