Smartphone-ul HTC Eye ce va aduce la pachet o super-camera pentru selfie-uri este testat in aceste momente de catre operatorul american AT&T

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 04-Iul-2014 20:26:31 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 420 ori
Dupa ce la inceputul lunii trecute aflam ca HTC pregatește un smartphone ce ne va surprinde la capitolul camera frontala, device denumit HTC Eye, iata ca acum prin intermediul zvonacului @evleaks aflam ca acest device este deja testat in aceste momente de catre operatorul american AT&T.
 
Smartphone-ul HTC Eye ce va aduce la pachet o super-camera pentru selfie-uri este testat în aceste momente de catre operatorul american AT&T

Din cate vedem in ultimul timp, tendințele in materie de fotografii se invart in jurul termenului selfie, fotografie ce se realizeaza prin intermediul camerei frontale regasite pe terminalele noastre. Aceasta decizie a celor de la HTC de a lansa pe piața un device care sa adopte o super-camera frontala, vine dupa ce numeroși producatori au lansat pe piața astfel de soluții.

Printre aceștia se numara in mare parte producatorii din China care au adus pe piața terminale ce beneficiaza de camere frontale cu bliț, sau de camere frontale de 13 megapixeli. Un produs similar este și Allview P7 Xtreme, device ce dispune de o camera rotativa de 13 megapixeli. Ce așteptari aveți de la HTC Eye?
 




Ceilalti au citit si: