Publicat: Duminica 03-Aug-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 450 ori
Skype a fost in sfarsit updatat, astfel incat sa ruleze pe Windows Mobile 6.1 Professional. Terminalele care folosesc acest OS s-au inmultit recent, astfel ca era cazul sa vedem o noua versiune a lui Skype. Cei de la GSMArena au testat softul pe un Samsung i900 Omnia si un HTC Touch Diamond. Sa vedem ce rezultate au obtinut.


Chatul prin Skype nu este rau deloc, dar efectuarea apelurilor via HSDPA este o problema, in special la capitolul calitate a vocii. Lucrurile se schimba in bine daca folositi o conexiune Internet WiFi. Un alt defect este faptul ca in timpul apelurilor touchscreen-ul ramane activ si puteti apasa din greseala elemente ale interfatei sale afisate pe display.


In plus, tasta verde si cea rosie, cu rol de administrare a apelurilor nu par a functiona pe Skype, iar videoconvorbirile nu sunt disponibile, in ciuda faptului ca ambele terminale dispun de camere video frontale. Noul Skype 2.2.0.45 nu foloseste maximul din ecranul lui Samsung Omnia, lasand o zona alba sau neagra goala, in partea de jos a display-ului. Functionalitatea nu este afectata, iar Skype trece in mod full screen doar cand vizualizati lista de contacte sau pagina de setari.

Puteti descarca noul Skype aici, (in varianta .exe si .cab)

[


Ceilalti au citit si: