Skype Translator elimina barierele lingvistice, ofera conversatii traduse in timp real la nivel global, in orice limba

Stiri Telefoane Skype

Publicat: Miercuri 28-Mai-2014 22:53:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 820 ori
Skype Translator a fost prezentat oficial in cadrul Re/Code Conference, sub forma unei inovatii care permite eliminarea barierelor geografice de comunicare si orice mesaj pierdut de obicei in traducere.
 
Skype Translator elimina barierele lingvistice, ofera conversatii traduse în timp real la nivel global, în orice limba

In acest caz traducerea se realizeaza speech to speech in timp real, iar descrierea produsului in fata camerei a fost realizata de catre noul CEO Microsoft, Satya Nadella. Skype are in acest moment 300 de milioane de utilizatori conectati pe luna si peste 2 miliarde de minute de conversatie pe zi. Skype Translator este rezultatul a decenii intregi de munca si cercetare, iar produsul va fi integrat in Windows 8.1 in lunile urmatoare.

Demo-ul prezentat la Re/Code Conference a inclus o conversatie intre o vorbitoare de germana si un vorbitor de engleza, iar traducerea a fost destul de rapida si precisa, cu o voce ce aduce cu Siri sau Cortana folosita drept mod de traducere. Viteza de traducere pare a fi cam aceeasi cu care raspunde un Cortana sau Siri la o cautare, ceea ce e foarte impresionant. Va dati seama ce ferma de servere se afla in spatele acestui produs... Ne indreptam cu totii catre o lume fara bariere lingvistice și cu comunicare nelimitata.
 




Ceilalti au citit si: