Sky Review (Allview V2 Viper): inca un hit one tap de la Ketchapp, doar ca acum cu atmosfera mai buna (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 10-Ian-2016 14:09:54 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 879 ori
Sky Review (Allview V2 Viper): înca un hit one tap de la Ketchapp, doar ca acum cu atmosfera mai buna (Video)Sky este unul dintre cele mai noi jocuri ale celor de la Ketchapp, inca un titlu de gen one tap, pe care l-am testat pe Allview V2 Viper. Acest telefon v-a fost oferit la concurs, iar jocul e disecat mai jos.

Avem de-a face cu un patrat care trece printr-o lume mistica, adunand diferite monede si sarind peste obstacole. Cu o apasare pe ecran veti face un salt, iar cu doua apasari consecutive un "double jump" si trebuie sa aveti grija la obstacolele din cale. Ketchapp se lauda ca exista 100 de combinatii unice de aranjamente ale nivelelor si ele sunt generate la intamplare, deci nu veti nimeri acelasi tip de capcane de fiecare data. Se schimba și unghiurile de abordare ale acțiunii.

Patratul vostru se poate multiplica, poate sa isi schimbe rutele si trebuie sa controlati mai multe patrate odata dupa diviziune. Sky are o estetica placuta, o muzica de fundal linistitoare si da senzatia de combinatie intre Pacman si platformer. Ideea este sa faceti un scor cat mai mare si odata stranse 5000 de monede puteti schimba patratul cu un unicorn sau dragon de exemplu.

Acest joc este creat folosind Build Box, un tool de la Ketchapp care permite chiar si celor ce nu stiu sa programeze sa isi construiasca propriul joc. Ii acordam lui Sky nota 8.2 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui Allview V2 Viper, il puteți afla de aici.

Review SKY, joc pentru Android, prezentat pe Allview V2 Viper
 




Ceilalti au citit si: