Publicat: Sâmbata 22-Feb-2014 15:32:11 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 279 ori
Cu cateva saptamani in urma am jucat (in mod obsesiv) un joc foarte interesant pe iPad Mini. E vorba despre Shadow Blade, un platformer clasic, care a fost lansat la inceputul acestui an pe iOS si costa 2 dolari.
 
Shadow Blade review (joc iOS/iPad Mini): un platformer clasic, putin cam scurt (Video)

Avem de-a face aici cu un platformer side scrolling, in care controlati un ninja, care sare pe ziduri, loveste inamicii cu sabia si face diferite acrobatii. Metoda de control e simpla si implica 4 butoane virtuale: inainte, inapoi, buton de atac si saritura. Veti putea face sarituri duble, sa sariti din perete in perete, sa loviti in saritura sau sa aterizati cu impact violent, spargand obstacole si lovind inamici.
 
Shadow Blade Review

Shadow Blade e un joc foarte usor, pe care l-am terminat in aproximativ o ora si jumatate. Va veti confrunta cu alti ninja, lansatoare de rachete, aruncatori de flacari si sniperi, plus capcane, de obicei unele cu tepi. Jocul creeaza dependenta si vine de la faimosii Crescent Moon Games, care au si alte hituri in portofoliu.

Puteti face combo-uri si cand ajungeti la lupta cu bossul, veti avea de-a face cu valuri de inamici. Practic, acesta este un parkour cu sabii, care primeste de la noi nota 8.3 din 10. Il descarcati de aici.

Prețul actual al tabletei iPad Mini il puteți afla de aici.

Shadow Blade Review 
 




Ceilalti au citit si: