Sectiunea Windows Mobile e in vrie: veniturile Microsoft in acest segment scad cu 49% in ultimul trimestru

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Vineri 29-Ian-2016 14:58:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 697 ori
Teoria ca Microsoft va inchide sectiunea Mobile si va renunta la gama Lumia a aparut anul trecut la un moment dat, dupa o lunga perioada fara modele noi Lumia. Ei bine, ea ar putea reaparea in curand, mai ales ca raportul financiar Microsoft nu arata bine.
 
Sectiunea Windows Mobile e în vrie: veniturile Microsoft scad cu 49% în ultimul trimestru

Datele financiare pe trimestrul 2 al anului fiscal 2016 au fost publicate si daca segmentul Xbox si Surface au performat, cel Windows Phone/Mobile e in picaj. Veniturile sale au scazut cu 49% doar in ultimul trimestru, iar Microsoft ar fi vandut doar 4.5 milioane de telefoane, fata de 10.5 milioane cu un an inainte, in perioada sarbatorilor de iarna.

In ultimele luni modele ca Lumia 950 XL, Lumia 950 sau Lumia 550 au ajuns in magazine, dar consumatorii nu au parut foarte interesati de ele, desi Continuum ramane o functie excelenta. Poate ca acel Surface Phone de care tot auzim va echilibra balanta, dar lucrurile nu arata prea bine pentru MS deocamdata. In continuare cred ca lipsa de aplicatii si jocuri din Store e o mare problema pentru firma din Redmond.




Ceilalti au citit si: