Samsung lucreaza la o husa cu suport pentru stylus S-Pen; sud-coreenii obțin brevetul pentru acest accesoriu

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Vineri 15-Ian-2016 14:15:47 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 387 ori

Cu toate ca pe piața exista numeroase phablet-uri, nu toate pun accentul pe productivitate, cel puțin nu atat de mult cum o face Samsung. De cațiva ani buni producatorul sud-coreean aduce phablet-urile din seria Note ce sunt dotate cu stylus S-Pen la pachet, aceasta fiind o unealta de simplificare a navigarii printre meniuri sau documente.
 


 

Dar cum ar fi sa putem utiliza un astfel de stylus pe device-uri multiple? Ei bine, se pare ca Samsung s-a gandit la aceasta posibilitate, lucru ce este scos la iveala chiar de catre un brevet. In imaginea de mai sus vedem o husa speciala ce sosește cu un compartiment dedicat pentru stylus, dar și cu stylus-ul propriu-zis.
 


 

Ținand cont de faptul ca Samsung are in portofoliu la ora actuala și device-uri cu diagonale de peste 5.5 inch, un astfel de accesoriu ar fi extrem de util pentru persoanele ce apreciaza utilitatea unui stylus dar nu și design-ul seriei Note. Posibil ca acesta sa fie prezentat odata cu Samsung Galaxy S7, sud-coreenii dezvaluind un accesoriu la fel de neobișnuit și la debutul lui S6 Edge+, mai precis acea carcasa cu tastatura qwerty.

Ceilalti au citit si: