Samsung distribuie din greșeala actualizarea la Android 6.0 pentru un posesor de Galaxy S5; update-ul ar putea fi anunțat foarte curand

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 25-Ian-2016 10:31:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1641 ori
Acum aproximativ o luna pe internet circula și știrea potrivit careia un utilizator norocos de Samsung Galaxy S5 ar fi primit actualizarea la Android 6.0 Marshmallow in versiunea beta. Dupa aceasta perioada iata ca Samsung face din nou o gafa similara, pachetul software fiind trimis de aceasta data catre un utilizator francez.
 
Samsung distribuie din greșeala actualizare la Android 6.0 pentru un posesor de Galaxy S5; update-ul ar putea fi anunțat foarte curând

Din cate putem vedea in capturile de ecran de mai sus, este vorba despre versiunea Android 6.0.1 Marshmallow ce a fost instalata pe un smartphone cu numarul de serie SM-G900F. De asemenea, aflam ca actualizarea a fost realizata via OTA de catre posesorul telefonului.

Ținand cont de aceste informații din ultimul timp, ne-am putea aștepta ca Samsung Galaxy S5 sa primeasca foarte curand Marshmallow in versiunea finala. Device-ul, dupa cum bine știți, vine cu display Full HD de 5.1 inch, procesor Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM și certificare pentru rezistența la apa și praf.




Ceilalti au citit si: