Publicat: Vineri 06-Mai-2011 16:35:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 493 ori
Vodafone ne-a trimis o invitatie la lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1v, care va debuta luni in data de 9 mai. Vom participa la evenimentul de lansare si va vom oferi aspecte hands-on de la fata locului, debutul avand loc la magazinul Vodafone din complexul comercial Cocor, in Bucuresti.

Samsung Galaxy Tab 10.1v la Vodafone din 9 mai! Participam la evenimentul de lansare!

Suntem familiarizati cu aceasta tableta, a carei versiune initiala am testat-o la Mobile World Congress 2011 in februarie. Pentru cei care se intreaba care este diferenta dintre Galaxy Tab 10.1 (de la MWC) si Galaxy Tab 10.1v, ei bine aceasta din urma versiune este cea destinata in exclusivitate Vodafone si care vine cu cateva diferente fata de modelul original.

Terminalul Android 3.0 Honeycomb folosește un display de 10.1 inchi si 3 porturi principale: un socket pentru casti, un slot pentru SIM si un port pentru incarcare. Nici urma de HDMI sau port mircroUSB, iar bateria nu poate fi inlocuita. Ecranul noului Galaxy Tab este un display LCD cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli, pe care abia asteptam sa il testam la momentul lansarii!




Ceilalti au citit si: