Samsung Galaxy S7 se afișeaza in noi randari 3D; vedem și un clip video cu acest concept bazat pe leak-urile din ultima vreme (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 12-Ian-2016 21:13:06 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1132 ori
Acum aproximativ o saptamana vedeam cateva randari cu Samsung Galaxy S7, un flagship a carui lansare se apropie cu pași repezi, fiind vehiculat un eveniment marca Unpacked chiar inainte de startul MWC 2016. Perioada de leak-uri va continua pana atunci insa, cu o noua randare a telefonului.
 
Samsung Galaxy S7 se afișeaza în noi randari 3D; vedem și un clip video cu acest concept bazat pe leak-urile din ultima vreme

Imaginile și clipul video de mai jos provin din partea lui Jermaine Smit, un designer 3D care aparent ar fi creat conceptul pe baza unor schițe reale ale telefonului. Vedem in continuare spatele curbat in stil Galaxy Note 5, și introducerea unui panou frontal cu sticla 2.5D, un element tot mai popular in ultimul timp.
 
Samsung Galaxy S7

Potrivit zvonurilor recente, Samsung Galaxy S7 va aduce un display de 5.1 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie Super AMOLED, cu 4 GB memorie RAM și o baterie de 3500 mAh. Sunt vehiculate versiuni cu procesoare Snapdragon 820 și Exynos 8890, dar și prezența unei camere foto de 12 megapixeli.
 

O alta dotare foarte importanta pe care am putea-o vedea la bordul lui Galaxy S7, este slotul microSD. Aparent, telefonul va sosi in variante cu 16, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare, și cu Android 6.0 Marshmallow din fabrica.




Ceilalti au citit si: