Samsung Galaxy S7 apare intr-o noua fotografie; vedem panoul frontal, dar și modulul camerei acestui model

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Duminica 24-Ian-2016 13:35:49 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1264 ori
In mai puțin de o luna vom lua parte la targul Mobile World Congress 2016 din Barcelona, locație unde va fi prezentat și smartphone-ul Samsung Galaxy S7 alaturi de varianta sa phablet cu display curbat, și anume S7 Edge. Astazi, prin intermediul unor fotografii primite de cei de la GSMArena, putem vedea versiunea standard, dar și senzorii foto destinați acestui model.
 
Samsung Galaxy S7

Din pacate, datorita unei huse de protecție aplicata telefonului, nu putem observa elementele de design aduse aici de catre Samsung. Singurele introduceri notabile sunt reprezentate de catre earpiece, numeroșii senzori și de catre butoanele caracteristice Samsung de sub ecran. In cea de-a doua fotografie se remarca modulul foto (senzor+obiectiv) pe care telefonul ii va adopta.
 
Samsung Galaxy S7 apare într-o noua fotografie; vedem panoul frontal, dar și senzorii foto destinați acestui model

Ca specificații, ne așteptam la un display de 5.1 inch cu rezoluție Quad HD, la 4 GB memorie RAM și la o camera foto principala de 12 megapixeli. Device-ul va opta pentru un senzor frontal de 5 megapixeli și pentru variante cu procesoare Qualcomm Snapdragon 820, respectiv Exynos 8890.
Ceilalti au citit si: