Samsung Galaxy S7, S7 Edge au parte de precomezi de 3 ori mai mari decat predecesorii lor; S7 ar putea fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 07-Mar-2016 19:03:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1106 ori
S-ar parea ca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt mai apreciate decat predecesorii lor, de vreme ce numarul de precomenzi pentru aceste modele este de 3 ori mai mare decat numarul pentru Galaxy S6 si S6 Edge.
 
Samsung Galaxy S7, S7 Edge au parte de precomezi de 3 ori mai mari decât predecesorii lor; S7 ar putea fi cel mai bine vândut smartphone din România

Astfel, Samsung Galaxy S7 ar deveni cel mai bine vandut smartphone din Romania, iar in ultimele saptamani numarul precomenzilor a crescut semnificativ la operatorii de telefonie mobile si la retaileri. E posibil ca si oferta cu un Gear VR inclus la pachet pentru cei care precomandau sa fi tentat publicul. Cristian Cojocaru, seful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics Romania declara ca precomenzile sunt de cateva mii de unitati in acest moment.

Acelasi oficial se asteapta la o crestere de cel putin 10% in vanzari fata de 2015, atat ca valoare, cat si ca volum. Anul trecut adusese la randul sau o crestere peste estimarile initiale de 20%, iar in 2016 asteptarile sunt similare. Pe anul 2015 piata de smartphone-uri a inregistrat un salt cu 27%, ajungand la 3.5 milioane de unitati livrate, iar in acest an va trece de 4 milioane de unitati. Le gasiți in oferta eMAG.




Ceilalti au citit si: