Samsung Galaxy S7 Edge primeste un clip promotional oficial, care confirma rezistența la apa si suportul pentru incarcare wireless (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 16-Feb-2016 17:20:40 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 2255 ori
Contul de YouTube Samsung Indonezia a postat un clip promotional oficial pentru Samsung Galaxy S7 Edge, pe care il vedeti mai jos, pana ce nu va fi scos de pe web. Nu stim daca sa numim aceasta postare o scapare sau un teaser, mai ales ca sunt dezvaluite detalii importante despre viitorul flagship.
 
Samsung Galaxy S7 primeste un clip promotional oficial, care confirma rezistenta la apa si suportul pentru încarcare wireless (Video)

Clipul este nelistat oficial si vine sub hashtagul #TheNextGalaxy. El prezinta arcasul Dellie Threesyadinda antrenandu-se pentru competitii oficiale in vreme ce foloseste un telefon Samsung. Observam ca ne este prezentat modelul Edge in acest clip, iar asemanarea cu Galaxy S6 si S6 Edge e foarte clara aici.
 

E confirmata rezistența la apa, atleta folosind handsetul chiar si pe ploaie, iar la un moment dat Galaxy S7 e pe un pad special pentru incarcare wireless. Mai vedem o secunda si un smartwatch, care ar putea fi un nou model Gear. Un site teaser ce provine tot din Indonezia a fost modificat intre timp pentru a scoate numele lui Galaxy S7 din ecuatie. Site-ul respectiv ofera si indicii cu privire la rezistenta la apa, afisand bule de apa si indica si "cea mai buna securitate" si "iluminare pe timp de noapte", adica o captura low light excelenta.
 
Samsung Galaxy S7

Vom afla mai multe pe 21 februarie, la evenimentul Unpacked.
Ceilalti au citit si: