Samsung Galaxy S7 Edge e modat astfel incat sa suporte utilizarea a doua cartele nano SIM, plus card microSD simultan

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 23-Mar-2016 16:33:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1416 ori

De parca nu au fost stricate destule modele Galaxy Note 5 dintr-o utilizare gresita de stylus, mai nou Galaxy S7 Edge a fost modat astfel incat sa poata folosi simultan doua cartele SIM și un slot microSD si evident exista si riscuri de daune.
 


 

In acest moment utilizatorii au de ales intre doua sloturi nano SIM cu 2 cartele inauntru, sau utilizarea unuia singur, in vreme ce al doilea e folosit ca slot microSD. Modderii de la noreplied.com au gasit o metoda sa inghesuie toate cele 3 carduri/cartele in locasul lui S7 Edge. Pentru proces au folosit o bricheta, foarfece, cartele nano SIM si un card microSD, dar si banda dublu adeziva sau super glue special.
 


 

Evident nu recomandam astfel de modificari daca tineti la integritatea (si garantia) terminalului vostru, ci doar va prezentam metoda traznita a modderilor. Practic, ei au scos chipul de pe un nano SIM, dupa ce l-au incalzit timp de 30 de secunde, pana la un minut. Ei au atasat apoi chipul pe cardul microSD folosind banda dublu adeziva, iar rezultatul arata precum cel de mai jos.

Evident contactele cardului microSD au fost lasate libere. La final, cartelele rezultate au fost integrate in SIM tray si S7 Edge putea fi folosit atat cu memorie extinsa, cat si cu doua cartele SIM. Subliniem inca o data ca nu incurajam astfel de modificari, mai ales pentru un telefon atat de scump.











Ceilalti au citit si: