Publicat: Miercuri 10-Feb-2016 19:49:43 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1076 ori
Samsung nu a oferit o data foarte clara de sosire a actualizarii la Android 6.0 Marshmallow pe modelele Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5, care sunt teoretic in standby. Galaxy S6 si S6 Edge au avut prioritate, de aici si situatia actuala. Azi avem totusi dovezi ca exista teste pentru aceasta actualizare, iar mai jos vedeti un Note 5 cu Android 6.0.1 la bord.
 
Samsung Galaxy Note 5 fotografiat rulând Android 6.0.1, actualizarea intarzie

Cei de la Sammobile au primit fotografiile de la un cititor si e foarte posibil ca softul sa fie cu provenienta americana, de vreme ce operatorul AT&T ar fi lucrat la actualizare de ceva vreme. Schimbarile mici de interfata de pe Galaxy S6 si S6 Edge sunt prezente si aici, cel mai clar vizibile prin acea bara de status alb/albastra.
 
Samsung Galaxy Note 5 fotografiat rulând Android 6.0.1, actualizarea intarzie

In rest experienta software ramane la fel ca la Note 5 in varianta Lollipop, desi sursa scaparii afirma ca fluiditatea a crescut. AT&T a inceput deja beta testingul pentru software in State, dar nu avem vreo informatie despre sosirea variantei finale. Banuiesc ca pana in maxim aprilie ar trebui sa avem Android Marshmallow pe acest device, sau macar vesti despre sosirea sa. Noutati binevenite vor fi Doze, Google Now on Tap si o administrare mai buna  a permisiunilor.




Ceilalti au citit si: