Samsung Galaxy J5 (2016) si Galaxy J7 (2016) au parte de scapari sub forma de manuale, ar putea veni cu rame metalice

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 14-Mar-2016 14:28:19 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 417 ori

Se pare ca metalul sau sticla isi gasesc loc si in gamele midrange inferioare si entry level de la Samsung, astfel ca azi aflam ca Samsung Galaxy J5 (2016) si Galaxy J7 (2016) ar putea avea rame metalice. J5 si J7 in variantele originale sunt la cateva luni de a implini un an de existenta si iata ca succesorii sunt gata deja. Ei au scapat pe web prin intermediul unor manuale pentru utilizatori.
 


 

Cele doua manuale sunt destinate variantelor China Mobile si China Telecom ale telefoanelor si au fost publicate pe site-ul Samsung, deci sunt cat se poate de oficiale. Nu avem o lista clara de specificatii, dar deducem ca aceste modele vor sosi intai in China, apoi in restul lumii ca si J5 si J7 de altfel. Se remarca aici decupaje pentru antene in muchiile handseturilor, ceea ce ar putea fi un indiciu ca primim rame metalice.
 


 

Am observat si prezenta unor capace spate inlaturabile, deci si bateriile se vor putea inlocui usor, iar ambele terminale vor avea camere frontale cu blitz LED. Galaxy J5 si J7 editia 2016 ruleaza Android 5.1 Lollipop si vor avea la bord si playerul muzical Samsung, care lipseste de pe Galaxy S7 si S7 Edge. Ma astept ca diagonalele de 5 si 5.5 inch, rezolutiile 720p si camerele de 13 MP sa fie pastrate de la predecesori.

In schimb procesorul Snapdragon 410/615 ar trebui upgradat cu ceva nou.





Ceilalti au citit si: