Publicat: Joi 02-Oct-2008 05:46:37 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 570 ori
Aflam cu surprindere ca inca un brand va plati tributul crizei economice globale, Sagem fiind vandut de catre Safran companiei Sofinnova, care a decis sa renunte la denumirea brandului. Pana la disparitia producatorului de handseturi low end, aflam ca acestia pregatesc un nou terminal, modelul my421Z.

Sagem my421y

Acest telefon este evident un low-end, cu nimic special in afara de lookul sau cool. Noul Sagem va cantari 90 de grame si va sosi cu suport tri-band GSM/GPRS, un display TFT de 2 inchi, camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, radio FM si un player audio. Nu cunoastem exact data de lansare sau pretul acestui low end, sau daca el va pastra brandingul Sagem macar o perioada...

De-a lungul anilor, numele Sagem a fost asociat cu handseturi care aratau destul de bine, dar nu impresionau prin specificatii. In plus, unele low end-uri Sony Ericsson au fost produse de catre acestia. Se pare ca Sofinova are planuri mari dupa achizitie, intrand pe noi piete si pregatind noi produse destinate altor segmente de public decat cele de pana acum. Sa fi venit momentul pentru primul smartphone Sagem?


Ceilalti au citit si: