Publicat: Vineri 24-Iul-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 318 ori
Aceasta caricatura este un fel morbid de a privi flagelul numit "utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului". In vreme ce in Marea Britanie si in statul american California, masurile luate impotriva "textingului" la  volan sunt printre cele mai dure, Romania este in continuare tara in care se poate si dansa la volan, daca este cazul.

SMS la volan = moarte

A existat la un moment dat un clip foarte dur pe web, care prezenta accidente oribile de masina, implicand si copii si avand ca background o melodie a celor de la Metallica... Pe langa prezentarea accidentelor cauzate de alcool, somnolenta la volan sau neatentie, o astfel de nenorocire inclusa in clip a fost cauzata si de telefonul mobil.

E interesant de observat faptul ca ne indreptam catre o era a smartphone-urilor, a terminalelor QWERTY/touchscreen, care vor necesita tot mai mult atentia noastra, ca niste Tamagotchi-uri care au inghitit computerul personal. Daca peste 20 de ani telefonul iti va fi si PC, va fi cam greu sa il ignori atunci cand el da vreo eroare, chiar si cand esti la volan, nu e asa?


[Via: Blog.acj.com]

[


Ceilalti au citit si: