Publicat: Sâmbata 17-Mai-2014 18:43:54 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 275 ori
Sa nu credeti ca la Mobilissimo.ro facem doar recenzii pozitive la super jocuri. Uneori vrem doar sa va avertizam sa va paziti de fenomene ca Flappy Bird, jocuri cash cow si alte titluri. Am criticat fara mila Dungeon Hunter si Flappy Bird si acum Run Run 3D primeste acelasi tratament.
 
Run Run 3D review (Evolio Quattro HD): nu asa se face un endless runner! (Video)

Jocul a fost testat pe tableta Evolio Quattro HD si este un endless runner tipic, cu nimic in plus. El vrea sa fie un Subway Surfers sau un Minion Rush, dar nu reuseste sa fie nici una dintre ele. Veti face swipe pentru a sari, pentru a aluneca sub obstacole si swipe in dreapta sau stanga pentru a schimba "banda" in care alergati. Jocul are o grafica colorata si multe personaje pe care le puteti folosi, daca le cumparati.

Aveti si powerupuri la dispozitie, dar si un lag inexplicabil si capcane ascunse in vreme ce alergati, precum un obstacol pus in fata unei gropi cu apa, ceva ce nu faci niciodata daca esti developer serios de endless runner. Personajul care alearga aduna bani, pe care il cheltuiti pe alte personaje si powerupuri. Acest joc primeste un 6.5 cu indulgenta, desi merita mai degraba un 4.

Il descarcati de aici, daca doriti.

Evolio Quattro HD prețuri actualizate: Evolio.ro eMAG.ro MarketOnline.ro Okazii.ro Altex.ro
Run Run 3D review





Ceilalti au citit si: