Publicat: Duminica 30-Mar-2014 20:46:38 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 212 ori
Daca tot am avut un Nokia Lumia 1320 in teste recent, am zis sa profitam de ocazie si sa jucam cateva jocuri pe el. Printre ele se numara si Royal Revolt, un tower defense atipic, detaliat mai jos.
 
Royal Revolt review: un tower offense testat pe Nokia Lumia 1320 (Video)

Jocul e disponibil gratuit pe Windows Phone si este mai degraba un tower offense decat defense, deoarece acum voi atacati in valuri si nu doar suprimati atacurile. Dezvoltat de Keen Games, acest titlu va pune in pielea unui print care se intoarce in regatul sau pentru a-l gasi cotropit de rudele cele rele. Veti pune ostenii la treaba si veti chema si arcasi pentru a ataca cetati rivale.
 
Royal Revolt review: un tower offense testat pe Nokia Lumia 1320 (Video)

In calea valului vostru de atacatori vor sta stavile, capcane, unitati rivale si turnuri cu arcasi. Veti putea chema in ajutorul printului arcasi, cavaleri si magicieni, toti cu upgrade-uri disponibile. Şi printul are abilitati speciale, printre care inghetare, foc sau vindecarea unitatilor din jurul sau, dar si multe altele care pot fi deblocate.

Jocul va ofera in jur de 40 de misiuni, dar devine foarte greu fara in app purchases la un moment dat. La finalul fiecarui nivel se afla o fortareata pe care daca o distrugeti castigati respectivul nivel. Veti aduna aur cheltuit pe upgrade-uri si bijuterii pe care le cheltuiti pe upgrade-uri mai rare. Acest joc este destul de original si amuzant si primeste nota 8.7 din 10. Il descarcati de aici pentru Windows Phone, de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
Nokia Lumia 1320 prețuri actualizate:
eMAG.ro Okazii.ro evoMAG.ro Koyos.ro
Royal Revolt review, prezentat pe Nokia Lumia 1320
 
Ceilalti au citit si: