Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clona de Clash of Clans cu lucruri in plus (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 22-Apr-2014 23:11:34 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 329 ori
Primul Royal Revolt era amuzant si placut de jucat, marturie stand gameplay-ul realizat pe Nokia Lumia 1320 recent. Al doilea Royal Revolt a schimbat total reteta si a preluat cateva elemente de la Clash of Clans. Daca asta e bine sau rau aflam in randurile de mai jos.
 
Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clona de Clash of Clans cu lucruri în plus (Video)

Royal Revolt 2 este testat pe HTC One M8, iar grafica arata excelent. Animatiile, personajele medievale dragute, totul e bine pus la punct aici. Din pacate acest joc este freemium si ca si Clash of Clans va mulge de la gamer cat mai multi firfirei. In plus, Royal Revolt 2 are loc exclusiv online, deci nu aveti batalii de tip campanie sau misiuni single player.
 
Royal Revolt 2

Hai sa va spun ce e in plus: pe langa bataliile 3D in care controlati un print si unitatile care il ajuta, aveti acum si un element de defensiva. Va veti construi o poarta solida la cetate, tepi, baricade si diferite turnuri de aparare cu sageti, bombe sau apa. Cam asta veti avea si de infruntat in sesiunile de actiune tower offense.
 
Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clona de Clash of Clans cu lucruri în plus (Video)

Un atac costa bani si "paine", o resursa de baza a armatei voastre, produsa de ferma. Tavernele produc bani, iar tot bani obtineti jefuind alti jucatori ca voi. Aveti un timp limita pentru fiecare lupta, iar daca nu treceti macar de 50% din cetate cucerita, pierdeti batalia. De obicei va alegeti mereu cu destui bani incat vistieria e plina.

Problema e ca nu prea aveti gems, ca in cazul lui Clash of Clans de altfel si aici intervin in app purchases, care strica jocul. Royal Revolt 2 ramane distractiv de jucat, dar uneori va veti enerva cu limitarile sale si cu faptul ca sunteti mereu atacati cand sunteti offline. Ii dam o nota de 8.3 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
HTC One M8, prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Koyos.ro Okazii.ro
Royal Revolt 2 review:
 




Ceilalti au citit si: