Publicat: Duminica 04-Mai-2014 20:09:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 352 ori
Dupa ce a primit o recenzie pe HTC One M8 de la colegul Alex, jocul Royal Revolt 2 ajunge si pe alte platforme decat iOS si Android. Jocul a debutat la acest final de saptamana pe Windows Phone, unde este disponibil tot gratuit.
 
Royal Revolt 2 disponibil acum si pe Windows Phone

Acest titlu combina conceptul din Clash of Clans cu cel din primul Royal Revolt. Spre deosebire de predecesorul sau, acum puteti sa va upgradati fortareata si nu doar sa jucati ofensiv. De la un tower offense, acest titlu a ajuns un fel de MMO strategic. Grafica 3D arata foarte bine si animatiile colorate sunt foarte bine realizate. In calea printului nostru, cu unitati subalterne precum cavaleri si arcasi vor sta capcane, turnuri cu apa sau bombe si alte obstacole.

Veti putea sa desenati o harta de aparare asa cum doriti, plasand turnuri unde doriti, dar si tepi si baricade care vor bloca inamicii. Retineti ca bataliile se dau exclusiv online, deci trebuie sa aveti terminalul mereu conectat la Internet. Royal Revolt 2 are deja mii de jucatori in toata lumea si ei pot fi atacati si offline. La fel vi se intampla si voua, deci mare atentie.

Descarcati jocul pe Windows Phone de aici.




Ceilalti au citit si: