Publicat: Vineri 17-Iul-2015 12:33:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 764 ori
Finlandezii de la Rovio au anuntat in aceasta saptamana data de lansare a lui Angry Birds 2, veste care parca a venit de nicaieri. Inca nu a fost lansat international jocul Angry Birds Under Pigstruction, care a avut deja parte de multe teasere si reviewuri, dar iata ca deja ne pregatim de un nou capitol din saga Angry Birds.
 
Angry Birds 2

In ultimul an Rovio si-a diversificat mult paleta de titluri si a inclus in portofoliu un joc de curse, un RPG, un joc de tip match 3, unul de impuscat bule colorate si un endless runner side scrolling cu Transformers. Angry Birds 2 debuteaza pe 30 iulie si teoretic reprezinta parte a doua a titlului original Angry Birds, lansat in 2009.

Asemenea unui bulgare de zapada, jocul a devenit dintr-un titlu indie un fenomen global gigantic. Rovio se lauda cu peste 3 miliarde de downloaduri in toate versiunile titlurilor sale. La drept vorbind ultimul joc bun din seria core Angry Birds a fost Angry Birds Star Wars 2, in vreme ce Angry Birds Stella a fost o dezamagire. Sa speram ca nu vom vedea o abordare intesata de IAP-uri si freemium-uri.




Ceilalti au citit si: