Roller Polar Review (Allview V1 Viper S4G): ar putea fi noul Flappy Bird, un joc placut de enervant! (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 15-Feb-2015 13:35:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 586 ori
Roller Polar e un joc extrem de simplu, care nu are nevoie de nici o descriere. El se joaca cu un singur deget pe ecran, de vreme ce trebuie doar sa sariți din când în când apasând pe display. Am testat jocul pe telefonul Allview V1 viper S4G, telefon pe care îl puteți câștiga la concurs.
 
Roller Polar Review (Allview V1 Viper S4G): ar putea fi noul Flappy Bird, un joc placut de enervant! (Video)
 
Acest titlu gratuit ar putea fi noul Flappy Bird, daca ar fi ceva mai popularizat. Conceptul sau e simplu: un urs alearga pe un bulgare de zapada uriaș, care pe masura ce se rostogolește aduna pietre, brazi, reni și alte creaturi. Le veți evita sarind și veți sari apasând o singura data pe ecran. Exista și o saritura dubla, prin 2 apasari, dar trebuie sa calculați cu grija modul în care vor sosi obstacolele.
 
în plus, din când în când va aparea și o pasare în calea voastra și va trebui sa sariți și peste ea. Grafica 8 bit a jocului amintește și ea de Flappy Bird, iar muzica de fundal poate fi doar descrisa ca "amuzanta". Jocul provoaca dependența, dar e foarte simplu și uneori destul de frustrant, atunci când succesiunea de pietre și brazi e prea rapida. Roller Polar primește de la noi nota 8.7 din 10 și poate fi descarcat de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Vi se pare ca jocul are potențial sa fie noul Flappy Bird?
 
Allview V1 Viper S 4G prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro F64.ro Allview.ro
 
Roller Polar Review (Allview V1 Viper S4G)
 




Ceilalti au citit si: