Rocket Racer Review (LG Nexus 5X): endless runner de mare viteza, in sesiuni foarte scurte (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 05-Apr-2016 11:35:39 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 279 ori
Pentru ca testam telefonul LG Nexus 5X, testam si jocuri pe acest device, iar pe lista se afla si Rocket Racer. Acesta este un endless runner, gratuit in Play Store si care ofera o senzatie de viteza fantastica gamerilor.
 
Rocket Racer

Fiecare nivel dureaza doar cateva secunde, maxim zeci de secunde si implica un personaj ce seamana leit cu Crash Bandicoot din jocurile de PlayStation, care zboara calare pe o racheta. Jocul are o grafica 3D aratoasa si un nivel destul de scazut de dificultate. Avem trambuline in cale, cu ajutorul carora sarim peste obstacole. Acestea se gasesc la fiecare pas si trebuie doborate cu rachetele pe care le gasim in cale.
 
Rocket Racer Review (LG Nexus 5X): endless runner de mare viteza, în sesiuni foarte scurte (Video)

Trebuie sa avem grija sa nu lovim copaci sau pietre in drumul nostru si sa terminam in primii 3 piloti pentru a accesa urmatorul circuit. In cale se mai afla si roboti care ne distrug la prima atingere. Controlul e extrem de simplu si implica doar sa tinem apasat un buton virtual pe ecran si sa apasam pe powerupurile din stanga ecranului, cand apar. Ele includ rachete, magneti, incetinire a timpului si altele.

Rachetele pot fi multiple sau ghidate spre adversari, iar jocul e foarte simplu si accesibil pentru orice gamer. Din pacate nu putem debloca alte vehicule si avem doar 2 piloti la dispozitie, deci se instaleaza rutina rapid. Cred ca intr-o dupa amiaza leneșa sau maxim o ora jumatate veti termina acest joc. Ii acordam un 7.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui LG Nexus 5X il puteți afla de pe MarketOnline.ro.
 
Review Video Rocket Racer, prezentat pe telefonul LG Nexus 5X
 




Ceilalti au citit si: