Publicat: Duminica 23-Mar-2014 10:31:05 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 266 ori
Unul dintre cele mai bune platformere testate de mine pe Android a fost Cordy, dar nici urmasul sau Cordy 2 nu e cu nimic mai prejos. Ei bine iata ca astazi avem un alt titlu care se ridica la inaltimea acestor jocuri. E vorba despre Roboto, iar el costa 1 dolar.
 
Roboto review: un platformer demn de rivalitatea lui Cordy (Video)

Am testat acest joc pe telefonul Sony Xperia Z1 Compact, iar el aminteste atat de Cordy, cat si putin de Paper Mario. Creatorul sau este Fenix Fire si inainte sa ma avertizati, da, stiu ca acest joc este vechi de cativa ani, dar eu am aflat recent de el. Aveti la dispozitie 30 de nivele si un personaj principal sub forma unui robotel care vrea sa isi impresioneze iubita cu trickuri pe un hoverboard.
 
Jocuri pe Sony Xperia Z1 Compact - Roboto

Veti naviga pe acesta prin diferite nivele, uneori cu capul in jos printr-un mecanism de gameplay cu gravitatie inversata. Aveti la dispozitie 5 arme, un sistem de powerupuri si batalii grele cu cate un boss la finalul fiecarei colectii de 10 nivele. Veti controla personajul cu butoane de directie in stanga ecranului, un buton de salt si glisare si va trebui sa adunati rotite pentru a completa nivelele.
 
Roboto review: un platformer demn de rivalitatea lui Cordy (Video)

Aveti si un buton cu care trageti in inamici, dar energia vi se va epuiza la un moment dat. Jocul e un platformer excelent, cu efecte vizuale impresionante si foarte original, fiind lansat inainte de Cordy. Roboto primeste nota 9.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețuri actualizate Sony Xperia Z1 Compact:
Marketonline.ro eMAG.ro evoMAG.ro Okazii.ro Altex.ro
 
Roboto review, prezentat pe Sony Xperia Z1 Compact
 
Ceilalti au citit si: