Riptide GP2 si Beach Buggy Racing, jocuri benchmark la Mobilissimo.ro ajung pe Windows Phone

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 24-Sep-2014 19:30:52 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 243 ori
Daca ati urmarit recenziile Mobilissimo.ro in ultimii 2 ani ati observat ca nu ne ferim sa testam jocuri cu grafica high end pe terminale mobile. Printre ele se numara si Riptide GP2, care forjeaza procesorul si are rolul de a testa cat de tare se incinge un handset. Ei bine acest joc si alte cateva titluri interesante se pregatesc sa debarce pe Windows Phone.
 
Riptide GP2 si Beach Buggy Racing, jocuri benchmark la Mobilissimo.ro ajung pe Windows Phone
 

Cei de la Vector Unit, care au creat Riptide GP1 si GP2, vor aduce titlurile pe platforma Microsoft, impreuna cu noul Beach Buggy Racing, care a sosit cu cateva zile in urma pe Android. El este urmasul lui Beach Buggy Blitz, care a avut strict rolul de a testa reflexiile, efectele grafice, efecte de fum si iluminare pe terminalele Android. Ca de obicei exclusivitatile au apartinut de platforma Tegra o perioada, apoi jocul a fost pus la dispozitia publicului mainstream.

Riptide GP2 va sosi pe Windows Phone 8.1 saptamana viitoare, iar noul Beach Buggy Racing catre finalul lunii octombrie. Daca Riptide e un titlu de curse cu hovercrafturi, cu o apa bine randata si trickuri variate de realizat cu vehiculul, Beach Buggy Racing va pune in controlul unui ATV si are o camera mobila foarte interesanta, care urmareste actiunea indeaproape. Partea cea mai buna e ca jocurile de acest gen sunt gratuite, sau mai bine zis freemium.




Ceilalti au citit si: