Publicat: Vineri 29-Apr-2011 23:17:55 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1236 ori
LG Optimus Black este unul dintre cele mai subtiri telefoane de pe piata, cu o grosime de putin peste 9 milimetri, acesta fiind doar unul dintre atuurile sale. Am avut ocazia sa testam acest handset in ultimele doua saptamani, multumita celor de la Orange Romania, care ne-au oferit singurul exemplar pentru teste si putem spune ca ne bucuram sa fim primii care vi-l prezentam.
 
Galerie foto LG Optimus Black

Acest smartphone Android ruleaza versiunea 2.2.2 a OS-ului, cu o customizare din partea LG sub forma interfaței Optimus UI, dar si a ineditei modalitati de control Gesture UI. Punctul forte al telefonului este fara indoiala display-ul Nova, un IPS LCD capacitiv cu diagonala de 4 inchi si rezolutie de 480 x 800 pixeli. Acest ecran are o luminozitate de 700 de unitati NIT, fata de ecranul lui iPhone 4, cu 500 de unitati NIT, deci o performanta impresionanta.

Handsetul vine cu 2GB memorie interna, un slot microSD pentru carduri de pana la 32GB si 512 MB RAM. La capitolul conectivitate, beneficiati de HSPA de 7.2Mbps, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, Bluetooth 2.1 si o noua tehnologie, pe numele de WiFi Direct. Sub carcasa lui LG Optimus Black se afla un procesor TI OMAP 3630 de 1 GHz, dar si o baterie de 1500 mAh, care rezista destul de mult.
 
Galerie foto LG Optimus Black

Fiindca tot am mentionat bateria, capacul sau din plastic lasa impresia unui telefon ieftin, desi in cazul lui Optimus Black nu este cazul. Totusi, aceasta parte a carcasei a fost fabricata din plastic, pentru obținerea unui terminal usor, care cantareste doar 109 grame. In ce priveste camera, am avut la dispozitie un senzor foto de 5 megapixeli, un blit LED si suport pentru captura video HD 720p la 30 fps. Totusi filmarile se vor realiza in in format .3GP, ceea ce ne-a surprins putin.

Puteti vedea aici o mostra de captura video cu unele probleme ale sunetului din cauza vantului puternic, iar mai jos puteti arunca o privire asupra Pietei Traian din Timisoara, filmata cu acelasi LG Optimus Black.
 

Daca am reusit sa va intrigam cu acest model, aflati ca el este disponibil prin Orange Romania, incepand de la pretul de 79 de euro, cu abonament. Un alt aspect impresionat al lui LG Optimus Black este acel buton G, pe care daca il tineti apasat puteti naviga in galeria foto sau meniuri pur si simplu inclinand handsetul pentru a ajunge in sectiunea dorita a ecranului. Şi totul datorita senzorului G, care isi face simtita prezenta si este util si in browserul web.

In cele din urma va mai prezentam o captura foto realizata cu acest telefon (mai multe capturi aici) si va invitam sa vizionati recenzia completa de mai jos, pentru toate detaliile picante ale testelor noastre cu acest nou model de smartphone LG.
 
Fotografii facute cu LG Optimus Black

Retineti ca daca vizitati canalul YouTube Mobilissimo veti gasi recenziile cele mai noi cu cateva ore inaintea publicarii lor pe Mobilissimo.ro.
 
Review LG Optimu Black:




Ceilalti au citit si: