Respectatul site de teste foto Dx0Mark analizeaza HTC One M9, il plaseaza pe locul 22 in randul celor mai bune camere de mobil

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 25-Mai-2015 16:41:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1421 ori
Nu am fost prea impresionati de HTC One M9 si capacitatea sa de captura in cadrul recenziei Mobilissimo.ro. Au fost destule momente in care handsetul era chiar sub HTC One M8, iar captura low light de exemplu dezamagea. Iata ca nu o spunem doar noi acum, ci si o autoritate in domeniu, DxOMark.
 
Respectatul site de teste foto Dx0Mark analizeaza HTC One M9, îl plaseaza pe locul 22 în rândul celor mai bune camere de mobil

Acesta este un site respectat de teste de module foto si lentile, cu numeroase modele de telefoane si camere luate in colimator. Dupa teste ample, HTC One M9 a fost plasat pe locul 22 in topul celor mai bune camere de telefoane, cu 21 de locuri mai jos decat Galaxy S6 Edge. Scorul obtinut de flagshipul HTC a fost de doar 69 de puncte, fata de cele 86 de puncte ale lui Samsung Galaxy S6 Edge.

Pana si iPhone 5s e clasat mai sus, cu 76 de puncte, dar si Galaxy S4, cu 75. Mai socant e sa vedem LG G2 sau Galaxy Note II peste HTC One M9, sau Amazon Fire Phone la egalitate cu el, acel model dezamagind la Mobilissimo.ro pe partea foto. In ciuda criticii, HTC One M9 este totusi peste HTC One M8, care il urmeaza in top, pe locul 23, cu 1 punct mai putin.

Performanta foto e putin peste cea a lui HTC One M8, in vreme ce la capitolul video lucrurile sunt la fel, tragand in jos scorul.




Ceilalti au citit si: