Publicat: Marti 12-Oct-2010 20:57:48 - Autor: Radu Iorga - Afişat de: 316 ori
"Pagina de 1 milion de dolari" a fost un hit cu cativa ani in urma, iar idei similare au tot aparut in ultima vreme, culminand cu The Windows Phone Apps Wall. Practic, aceasta pagina vinde spatiu de advertising pentru reclame la aplicatii Windows Phone 7 si am aflat de ea multumita acestui tweet.
 
Reclama la aplicatiile Windows Phone, in stilul

Deja 2 aplicatii sunt promovate pe acest site
si ne asteptam ca el sa se umple destul de rapid, avand in vedere dorinta developerilor de a se face cunoscuti si de a-si vinde aplicatiile pentru platforma WP7. Ne intrebam daca exista undeva pe acest Internet vast si o varianta pentru aplicatii Apple, iar daca da, acel site e cu siguranta mai plin.

Procedeul e simplu: companiile sau developerii cumpara un mic patrat pe aceasta pagina, la o anumita suma (sau liciteaza) si apoi respectivul patrat le va afisa logo-ul si un link catre pagina unde gasiti aplicatia. Desi aceasta pagina nu are pretentia ca va egala succesul Paginii de 1 Milion de Dolari, macar o putem considera un punct de reper pentru aplicatiile WP7 pe care am putea sa le incercam pe viitor.




Ceilalti au citit si: