Ratingul de firma al celor de la HTC crescut de catre Barclays pentru prima oara in ultimii 3 ani

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 19-Ian-2015 21:00:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 422 ori
Grupul bancar Britanic Barclays a crescut ratingul de firma al celor de la HTC azi pentru prima oara in ultimii 3 ani. Motivul? Schimbarea de strategie a companiei taiwaneze, conform bancherilor.
 
Ratingul de firma al celor de la HTC crescut de catre Barclays pentru prima oara în ultimii 3 ani

Dupa cum am remarcat si noi, in 2014 HTC a inceput sa se axeze mai mult pe modele midrange, in special pe seria Desire, dar si pe terminale pentru piata asiatica. Astfel, HTC a inceput din nou sa livreze volume crescute de produse, ducand la o crestere a veniturilor și vanzarilor in ultimele trimestre. In acelasi timp, HTC si-a consolidat portofoliul de brevete si sumele de cash disponibile.

Parteneriatele cu operatorii au fost solidificate si nu au mai fost aruncati bani pe campanii inutile de advertising, ca in trecut. Barclays a upgradat statutul producatorului de terminale de la "underweight" la "overweight", crescand pretul tinta al actiunilor de la 100 de dolari taiwanezi la 200. HTC nu s-a mai aflat in top 10 producatori smartphone in 2014, ajungand la o cota de piata de doar 1.5% anul trecut.

Sa fi inceput oare reurcarea lor catre top 10?




Ceilalti au citit si: