Publicat: Joi 20-Mar-2014 22:07:38 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 256 ori
R-Type II este un joc pe care cei mai trecuti dintre noi il jucau la sala in 1989, un titlu arcade care a ajuns si pe consolele inceputurilor anilor 90. E vorba aici despre un shooter orizontal cu nave spatiale si cu un gameplay foarte greu.
 
R-Type II review: un joc clasic arcade din anii 80, care revine în forta pe iOS (Video)

Puteti controla nava pur si simplu apasand pe ecran si aveti si un buton pentru a trage o salva speciala de lasere catre inamici. In plus veti obtine la un moment dat un powerup sub forma de nava detasabila, pe care o folositi ca scut sau o aruncati in fata sau spate, pentru a trage in inamicii bine ascunsi.
 
R-Type II review

Jocul e foarte greu si as indrazni sa il compar chiar cu Flappy Bird la capitolul frustrare. Grafica este una 2D si puteti chiar activa o rezolutie mai slaba si dungi pe ecran, ca pe vremuri. Controlul nu este foarte reusit si bataliile cu cate un boss sunt extrem de grele. Personal nu am reusit sa trec de ultimul boss din nivelul 1, din cele 6 disponibile.

Ii acordam lui R-Type II o nota de 8 din 10 si il descarcati de aici. Am testat jocul pe iPad Mini 1, dar il gasiti si pe Android.

Prețul actualizat al tabletei il gasiți aici.

R-Type II review prezentat pe iPad Mini
 
Ceilalti au citit si: